Mimar Sinan İlkokulu

WEB https://kaynarcamimarsinanio.meb.k12.tr
Adres : ORTA MAH. KANARYA SOK. OKUL SİTESİ KAYNARCA MİMAR SİNAN İLKOKULU NO 12/A KAYNARCA / SAKARYA
VİZYON : İlkokul çağındaki her çocuğun; dünü tanımasını, bugünü öğrenmesini, yarını planlayarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MİSYON : Tüm paydaşlarımızla birlikte Atatürk ilkelerine bağlı, Türkçeyi doğru ve yerinde kullanabilen, yaşı düzeyinde matematiği bilip seven, öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerini yorumlayan ve uygulayan, tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık olan ve bunu çevresine yansıtabilen, sorumluluk sahibi ve hayata dair hedeflerini oluşturabilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2021-2022 YILI 4. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE 1.´LİĞİ 2022-2023 YILI 3. SINIFLAR ARASI İLAHİ KORO YARIŞMASINDA İLÇE 1.´LİĞİ 2023-2024 YILI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA BÜTÜN KADEMEDE DERECELER 2023-2024 YILI NASRETTİN HOCA FIKRA CANLANDIRMA YARIŞMASINDA İLÇE 1.´LİĞİ

Saatler : 09:00-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : 09.00 - 14.55
Ulaşım : İlçe Merkezine Uzaklığı 600 m´dir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 27 km uzaklıkta ve Kaynarca İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ FATİH PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS